Jack Hammer Slot

Jack Hammer är en populär slot från NetEnt som varit med på banan sedan 2010. En anledning till varför denna slot är extra känd är på grund av dess höga RTP som ligger på hela 96,96 procent. Temat kretsar kring privatdetektiven Jack Hammer som är ute efter onda brottslingar.

Vinstlinjer och funktioner

Jack Hammer har 25 fasta vinstlinjer, vilket betyder att de inte kan ställas in manuellt av den som spelar. I vanlig ordning sker vinster med minst tre matchande symboler på en vinstlinje från vänster till höger på spelplanen. Sloten har fem hjul och tre rader, vilket de flesta NetEnt-slots har, och den mest värda symbolen är såklart spelets egna huvudperson Jack Hammer.

Insatser

Oavsett om du gillar att spela med låga eller höga insatser kommer du att kunna njuta av denna roliga slot. Här sträcker sig nämligen insatserna från så lite som 2,50 kronor upp till 2 500 kronor per spelomgång. Insatsen justerar du enkelt med hjälp av knapparna för myntvärde och insatsnivå som du hittar under spelplanen, där du även kan ställa in maxbet samt auto play.

Bonusfunktioner

Bonusfunktionerna i Jack Hammer är minst lika underhållande idag som de var år 2010. Först och främst har vi den mycket förmånliga Sticky Wins-funktionen som gör att vinnande symboler stannar kvar på hjulen medan hjulen fortsätter att snurra. Funktionen är aktiv så länge du får matchande symboler på spelplanen. Här kan vinsterna bli riktigt stora. När inga fler symboler dyker upp avslutas funktionen.

De övriga funktionerna i sloten är den klassiska wild-symbolen som hjälper dig att skapa vinster enklare, samt free spins-symbolen som aktiverar ett visst antal gratissnurr. Som mest kan du aktivera 30 free spins i Jack Hammer, vilket inte alls är illa. Om du vill testa en riktig klassiker med ett unikt tema kan Jack Hammer vara det perfekta alternativet. Självklart kan du spela både i dator och i mobil.