Hall of Gods

Hall of gods är ett slotspel från Net Entertainment för den som gillar nordisk mytologi. Här flimrar gudar och gudinnor som Oden, Tor, och Idun förbi. Och så klart också Tors hammare Mjölner. Förutom gudar finns här också en massa olika skatter. Men det absolut viktigaste med Hall of Gods är den progressiva jackpotten som alltid är värd ett antal miljoner. Det innebär att ju fler som spelar spelet desto större blir jackpotten. Spelet har dessutom en midi jackpott och en mini jackpott som även de kan ge gott om klirr i kassan.

Spelets upplägg

Tanken är att du ska besegra den onda draken med hjälp av de olika gudarna. Symboler så som Tors hammare och svarta korpar behöver du för att ta dig till den massiva Hall of Gods jackpotten.

Hall of Gods har tre rader och fem vinsthjul som vanligt. Wildsymbolen finns på hjul 2,3 och 4 och kommer i form av en drake som kan ersätta alla andra symboler, förutom scatter- och bonussymboler.

I bonusspelet kan man vinna någon av de tre progressiva jackpottarna. Ju högre din insats är, desto större är chansen att du kommer jackpot. Fast du kan så klart ha tur och vinna jackpot även på låga insatser. Sånt har hänt! När du får tre bonussymboler börjar bonusspelet. I bonusspelet finns 15 sköldar som du ska förstöra med en hammare. Bakom dessa gömmer sig antingen kontantvinster eller en av de tre jackpottarna Mini, Midi eller Mega. Det gäller att matcha tre likadana för att få ut din vinst.

Scattersymboler aktiverar Free Spins. Tre Scatters ger dig 10 gratissnurr, fyra Scatters ger dig 15 gratissnurr och 5 ger 20 gratissnurr. Det går också att vinna flera omgångar under free spins-lägets gång och alla vinster multipliceras då med 3.

Insatsen ställer du in själv genom att justera nivå respektive myntvärde. Nivån går från 1 till 5 och myntvärdet från 0,10 till 5,00. Vilket innebär att du kan satsa från 2 kr upp till 500 kr.

Ett motiverande tillägg är att en man från Norrköping 2013 kammade hem Hall of Gods megajackpott genom att satsa endast 20 kr. Då var jackpotten på 6,7 miljoner Euro! Så sätt igång och spela nu. Kanske är det du som vinner nästa gång!