Fortune Teller slot

En siare, eller en spådam/spågumma, är en person som sägs kunna skåda in i framtiden. De använder kanske en kristallkula, tarotkort eller mönstret efter kaffe- eller tesump i botten av en kopp för att kunna ge sina spådomar. Oavsett om du är vidskeplig eller inte så får du möta just en sådan här spådam med alla hennes rätta attribut i slotspelet Fortune Teller från Net Entertainment. Det är min favorit när det kommer till speltillverkare. De gör fantastiska slots och har flera olika klassiska spel som roulette, blackjack och baccarat av högsta kvalitet.

Spelets upplägg

Spelets symboler utgörs bland annat av tarotkort, spåkulor och svarta katter. Symbolerna ackompanjeras av de mystiska ljuden från ett vindspel, en knarrande dörr och sällsamma melodier.

Som i många andra slotspel används Fortune Teller Wilds för att ersätta andra symboler i spelet, förutom scatters och bonus-symboler som inte ersätts. Wild-symbolerna kommer här i form av en handflata med ett mystiskt öga.

Med hjälp av scatter-symbolerna får du free spins. I Fortune teller slot visas scatter symbolen som en spåkula. Om du får minst tre stycken spåkulor aktiveras dina free spins. Närmare bestämt 12 sådana.

När en bonusrunda aktiveras hamnar du i spåkvinnans husvagn. Med hjälp av tarotkort spås din framtid, eller i det här fallet, dina framtida vinster i bonusspelet. Det går till så att du väljer mellan 11 kort där alla tarotkort döljer olika myntvärden. Du får tre chanser på dig att välja tre olika kort. Om liemannen dyker upp är bonusspelet slut.

I övrigt har spelet 5 hjul och 3 vinstrader. Antalet insatslinjer är 30 och du kan satsa från 3 kr upp till 600 kr. Spelet rekommenderas varmt, mest för att det är så mysigt att få bonusspela med spådamen i husvagnen.