Beach slot

Ljudet av vågor som sakta sköljer in över solvarm sand, lite fågelkvitter i bakgrunden. Låter som en dröm och det är det tyvärr allt för ofta om man bor i Sverige. Men nu kan du i alla fall förflytta dig till en sådan plats i sinnet genom att spela Beach slot. En lite annorlunda upplevelse eftersom de olika vinstkombinationerna på ett behagligt sätt sköljs upp på en strand istället för att snurra fram på hjul.

Spelets upplägg

Beach spelautomat kommer från tillverkaren Net Entertainment och har en ganska så speciell effekt för den som spelar, nämligen att man vill packa väskan och dra söderut på en gång. Hur som helst, de olika symbolerna sköljs som sagt upp på en strand och kommer bland annat i form av snäckor, sjöstjärnor, skattkistor, flaskpost och stenar.

Som för de flesta andra automater finns här fem vinsthjul med tre rader vilket innebär att 15 symboler visas vid varje ”snurr”. Ja, här är det ju inte en regelrätt snurr utan mer en sköljning, men bäst att hålla sig till legitima termer. Det finns totalt 20 vinstlinjer.

När du spelar Beach kan du välja att spela med mellan 1 och 10 i myntnivå och myntvärdet kan justeras från 0.01 till 1.00, vilket innebär att du kan satsa allt från 2 kr upp till 2000 kr på en spelrunda. Med andra ord, ett spel som passar för de flesta typer av spelare.

En slumpmässig wildfunktion som dyker upp med jämna mellanrum är Octopus Wild. När det händer kommer en bläckfisk upp på spelplanen och byter plats på två symboler för att dessa ska generera bästa möjliga vinstkombination. Vinsterna blir då alltså större än vad de skulle ha blivit från början.

Beach har också integrerade gratisrundor som kallas free waves. Dessa aktiveras när du får tre scattersymboler var som helst på spelplanen. Scattersymbolerna kommer i form av en flaskpost och tre såna ger åtta gratis snurr eller ”vågor”. Om du får fem scattersymboler på en och samma gång får du 24 free waves.

Allt som allt är Beach ett mycket behagligt slotspel som ger gott om sinnesro främst till följd av de behagliga vågskvalpen. Om man inte förlorar en massa pengar vill säga!